Gezondheid

08 augustus 2006

Huiselijk fijnstof te lijf

Mogelijk is het u al bekend, maar fijnstof en bijzonder slecht voor onze gezondheid en mede daarom wil 'Europa' daar ook echt wat aan doen. In Nederland en Belgiƫ merken we dat al omdat wegenbouw plannen aangepast moeten worden en soms zelfs geschrapt moeten worden met als argument dat het fijnstof niveau nu al te hoog is. Dat men dan af en toe het paard achter de wagen spant, mag je wel denken, maar niet hardop zeggen.
Nu is fijnstof in het milieu echt een probleem, dat is zo, maar fijnstof in huis is feitelijk de ware 'killer'. Ons binnenmilieu is namelijk bijzonder ongezond te noemen. We maken ons druk over 'buiten' maar het is slechts de splinter. De balk ligt in huis. Juist daar is ook de meeste winst te halen. De Europese luchtregels op de lucht in uw huis toepassen zou inhouden dat uw huis per direct onbewoonbaar verklaard zal worden.

Kortom, fijnstof kunt u het beste wat aan doen door thuis te beginnen.

Het goedje kan immers uw leven in extreme gevallen letterlijk jaren bekorten. Voor het effectief aanpakken van fijnstof binnenshuis zijn er wat nieuwe producten ontwikkeld, waaronder de stofzuiger die met een waterreservoir werkt, inplaats van met een reguliere stofzak.
Het ei van Columbus, maar ondanks dat de stofzuiger ideaal is om fijnstof in huis tegen te gaan, is ze dat mogelijk niet in gebruik. Ter informatie en ter voorkoming van een miskoop heb ik daarom een gratis rapport opgesteld. U kan het hier downloaden. U mag het rapport doorsturen naar vrienden en kennissen!

www.progainbv.nl/fijnstof.html