Gezondheid

14 september 2007

Uw allerbelangrijkste investering

Het is mooi om in de luxe positie te zijn dat we via www.beursbox.nl met geld bezig kunnen zijn. Een mooie hobby en wie het goed doet, een mooie bijverdienste. We moeten echter niet onze prioriteiten uit het oog verliezen en helaas doen we dat vaak wel.
Investeren in het belangrijkste van uw leven is namelijk allereerst investeren in uw lichaam.
Al vanaf het jaar 2000 ben ik heel bewust actief in de promotie om gezond te leven. Dat houdt in, gezond met werk bezig zijn, doelgericht werken omdat je je daar goed bij zult voelen www.succesverhaal.nl, maar ook genoeg bewegen en vooral ook dagelijks de juiste voedingsingrediënten binnen krijgen.
We zijn zo ontzettend rijk, dat we in die weelde wel eens vergeten dat de basis van al ons geluk te vinden is in een gezond lichaam. Te vaak realiseren we ons dat simpelweg te laat. We krijgen daar dan spijt van als lichaamsfuncties al beginnen uit te vallen en dat is spijtig genoeg te vaak definitief te laat.
Uw auto gaat iedere 15.000 kilometer naar de autodokter, maar hoe gaat u met uw lichaam om?
Is investeren in uw lichamelijke welbevinden niet één van de beste investeringen die u kunt doen?
Zo af en toe maak ik daarom gebruik van de Beursbox.nl nieuwsbrief om iets te promoten waar ik vierkant achter sta en waar ik u gelukkiger mee kan krijgen. Dat realiseren mannelijke twintigers nog niet, want die kunnen de wereld nog aan, maar het lichaam kan veel hebben, maar het is niet voor niets dat boven de zeventig nog amper mannen te vinden zijn.
Mijn product waar ik zo enthousiast over ben, is een Chinees kruidendrankje dat in Canada onder de meest strenge regels ter wereld gemaakt wordt. Een drank die sinds vrij recent ook vrij is gegeven voor olympische sporters. Die mogen lang niet alles eten en drinken, dus die kwalificatie is belangrijk.
Voor u er over valt, ja, het is duur spul. Het is een wereldproduct en geen energiedrankje (dat overigens vrijwel in dezelfde prijsklasse valt, want dat is ook duur en is slechts suikerwater) Ook sigaretten zijn duur en daar ga je dood van, maar dan is het blijkbaar geen probleem.
Dit is prachtig spul, maar daar komt u pas achter als u het durft die investering in uw gezondheid te doen. Een investering die ik tot volle tevredenheid al zeven jaar geleden deed en nog altijd doe. http://allsites.nl/bestel/intra_bestel.php

Labels: , , , , , ,