Gezondheid

10 november 2009

Vecht tegen kanker, er is meer dan chemotherapie op deze aard

Dit bericht had niet breed bekend mogen worden. De medische wereld doet er dan ook alles aan om hier geen ruchtbaarheid aan te geven. Gelukkig kunnen we tegenwoordig met Internet een vuist vormen tegen de machtige medische / chemische ondernemingen in de wereld.
Wat hieronder staat, kan de medische sector namelijk een enorme hoeveelheid omzet schelen. Uw gezondheid komt in de medische sector bij de grote pharma bedrijven niet op de eerste plaats. Omzet, dat staat op nummer één. Dat u er beter van kan worden, ach, dat is in die zin een prettige bijkomstigheid dat ze u als klant langer in het bestand kunnen houden. Als ze u genezen van het één, dan heeft het vanuit de chemische rommel regelmatig zoveel bijwerkingen, dat u voor iets anders weer bij ze terecht moet.
Daarom mag wat hieronder staat liever niet te breed bekend worden.

Waarom mogen we nog meer niet publiceren wat hieronder staat...
We mogen (terecht) geen valse hoop geven. Alsof een chemokuur toepassen en erover zeggen dat het een kuur tegen kanker is geen valse hoop geven is.

Wat we hieronder gaan zeggen, is dat het eten van asperges wel eens heel goed kan werken tegen kanker. Daarmee claimen we niet dat het bij u ook gaat werken en dat u dus van kanker zult herstellen. Immers dat is per persoon anders en zeker als kanker al overal zit, dan is de kans op herstel natuurlijk altijd al zeer klein.
Wie dus stelt dat het eten van asperges kanker zeker zal voorkomen is verkeerd bezig. Die persoon krijgt dan ook te maken met de lange arm van de machtige chemische medische industrie. Zo onterecht is dat ook niet... Als je het tenminste zo stellig stelt.
Zo stellig wil ik het dan ook pertinent niet stellen. Dat kan ik namelijk inderdaad niet waarmaken. Ik denk echter wel dat het verstandig is om veel asperges te eten, of u nu wel of niet al last van kanker heeft.

Waar het om gaat, is dat asperges wel eens een natuurlijk middel tegen kanker kunnen zijn. Dat begreep u ondertussen al.
Ik ben geen arts en daarom heb ik er ook geen verstand van. Ik raad het onderstaande dan ook niet als vervanging van een bezoek en een behandeling bij een reguliere arts aan. Ook raad ik u gewoon de reguliere medicijnen aan. Wel raad ik u aan om eens wat vaker asperges te eten. Gewoon omdat het lekker is en wie weet, misschien ook wel heel erg gezond, zeker voor kanker patiënten.
U kan als kankerpatiënt gewoon de medische wereld haar omzet laten maken, zolang dat naast het eten van asperges nog nodig is.

Wat is het geval?

Het is gebleken dat asperges, zowel vers of uit blik of pot een aantal goede eigenschappen bezitten. Zo werd al in 1854 door een professor een stuk gepubliceerd over asperges tegen nierstenen. Nu wil het geval dat een aantal kankerpatiënten, puur toevallig natuurlijk, na het structureel eten van asperges een stuk minder last van kanker hadden.
Ik claim hier helemaal niets, maar stel even dat u last van kanker heeft, dan denk ik persoonlijk dat het niet onverstandig is om structureel asperges te gaan eten.
U hoeft daar de reguliere behandeling en medicatie vanuit de medische wereld niet voor te laten. De eerste arts die het aandurft om het eten van asperges af te raden moet ik nog tegenkomen. Asperges zijn hoe dan ook gezond, dus vanuit dat punt geen enkele reden ze te laten staan.

Hoe moet (of kunt) u de asperges klaarmaken:
Koop een pot of blik asperges en stop heel de inhoud in een blender. Bewaar het resultaat in de koelkast.
Neem iedere dag tenminste vier eetlepels, twee 's morgens en 2 's avonds.
U mag het met water verdunnen en wilt u wat meer, dan is dat geen enkel bezwaar.

Hoe komt het dat dit middel wel eens heel effectief zou kunnen zijn?
Asperges bevatten een flinke hoeveelheid eiwit histonen die verbonden zijn met de regulering van de celgroei. In feite bevatten ze daarmee iets wat we een 'celgroeiregulator' kunnen noemen.
Op de één of andere manier lijkt het het lichaam gezonder te maken.

Is dit nu zo'n dramatisch bericht dat je hierover niet mag publiceren?
Ja, iedereen die herstellen van de ziekte kanker koppelt met niet gereguleerde (niet chemische) middelen is volgens de gevestigde medische industrie een kwakzalver.
Alleen de medische wereld heeft tegenwoordig het recht op genezen en heeft er patent op. Daaronder geldt ook het recht op publiceren over genezen.
Daar ze niet erkennen dat asperges gezond zijn (immers aan asperges verdienen ze niet) is het niet toegestaan om te publiceren dat asperges goed tegen bepaalde ziektes zouden zijn. Zo werkt dat tegenwoordig. Overigens werken de regeringen daar graag aan mee. De medische chemische industrie levert enorm veel banen en belasting op. Alles wat die enorme omzet in gevaar kan brengen, hoe terecht dat ook zou zijn, is ongewenst en kan de economie schaden.

Voorkom chemokuren
Iedereen die al eens een chemokuur uitwerking gezien heeft, weet dat die kuren veel doen, maar echt lekker ga je je ervan niet voelen en het resultaat is uiteindelijk niet zeker. Kanker kan er eventueel van verdwijnen, maar andere lichaamsfuncties ook. U als patiënt zou er dus alles aan moeten doen om chemokuur te voorkomen.
In feite zou iedereen voor je ziek wordt al moeten kijken naar het voedingspatroon. Hoeveel ziektes veroorzaken we uiteindelijk niet zelf omdat we verkeerd eten en het lichaam te weinig voedingsstoffen geven om zich te wapenen tegen kanker of andere ziektes?

Tegenwoordig is het een zonde om te zeggen dat je door gezond te eten ziektes en slecht gedrag kunt tegengaan.
Uiteindelijk is het echter zo dat steeds vaker duidelijk wordt dat ziektes en slechts gedrag veelal voortkomen uit slechte voeding. Zelfs in gevangenissen zijn ze nu gezonder voedsel aan het verstrekken omdat blijkt dat gevangenen dan beter reageren en minder agressief zijn.
Hoeveel kinderen met de voorlopige diagnose 'ADHD' lopen er rond die simpelweg structureel teveel suiker binnenkrijgen en alleen daarom al stuiterend door de wereld gaan?
Of het nu kanker is of een andere ziekte, ga het OOK te lijf met gezond eten. Help je lichaam zich te beschermen tegen de ziekte-aanvallen uit welke hoek dan ook.
Asperges zijn een onschuldig voedingsmiddel. Op geen enkele wijze kan het eten van asperges uw herstel via de reguliere medische kanalen in de weg staan. Iedere arts zal het daarmee eens zijn. Hier gaat dus op, baat het niet, dan schaadt het niet.

Eet die asperges en help jezelf!

Labels: